Početak radova na II fazi VOŽDOVIH KAPIJA

Nakon uspešno završene I faze, kompanija „Brigate“ d.o.o. je 15.septembra ove godine počela sa radovima na izgradnji II faze naselja „Voždove kapije“ na Voždovcu. U ovoj fazi predviđena je izgradnja poslovno-stambenih objekata ukupne površine 10.000 m².

Hide Park City - Radovi u Toku

U srcu Beograda započet je novi projekat "Hide Park City", smešten unutar kompleksa železničke stanice 'Beograd centar', sa firmom 'Railway City doo' iz Beograda kao investitorom. Za generalnog izvođača radova izabrana je beogradska kompanija 'PFB doo', koja je nama ukazala poverenje za izvođenje radova na armirano betonskoj konstrukciji. Projekat "Hide Park City" obuhvata izgradnju ukupno devet poslovno-komercijalnih objekata - A1, A2, B1, B2, E, F, G, H, i nadzemne garaže, čija ukupna kvadratura iznosi 50.845,45 m2. Svaki od ovih objekata će se sastojati od prizemlja i pet spratova, i značajno će unaprediti arhitektonski pejzaž ovog dela grada.

Druga Faza Projekta Eurasia Trade Centar

Građevinska firma “Brigate” sa zadovoljstvom objavljuje završetak prve faze izgradnje Kineskog Tržnog Centra na Novom Beogradu i početak radova na drugoj fazi projekta. Prva faza, koja je obuhvatala izgradnju 23,400 km2 komercijalnog prostora i 330 parking mesta, uspešno je realizovana, u zahtevanom kvalitetu i roku za izvođenje radova. Druga faza projekta “Eurasia Trade Centar” obuhvata proširenje centra za 10.949,34 km2. Projekat je lociran u bloku 72 u Novom Beogradu, u kraju koji ubrzano menja svoj urbanistički izgled novim projektima koji kombinuju modernost i funkcionalnost.

BRIGATE DARUJE RADOST

U subotu, 23. decembra preko 100 paketića pronašlo je put do mališana naših zaposlenih i ovim događajem kraj godine je obeležen na najlepši mogući način. Svaki kutak prostorija građevinske firme Brigate bio je okićen sa posebnom pažnjom, pretvarajući običan dan u prazničnu bajku. Pored čarobnog Deda Mraza, naše mališane dočekali su njihovi omiljeni junaci: veseli Olaf, čarobna Elza i hrabri Rajder iz patrolnih šapa. Neka ova praznična čarolija bude podsetnik da je prava radost u davanju, a najlepši pokloni su oni koji dolaze iz srca. Srećni praznici i neka vam Nova godina donese mir, ljubav i bezgraničnu radost.

Napredak radova na objektu Zelena Avenija IV

U stambeno-poslovnom kompleksu Zelena Avenija, skladnom spoju Zemunskog šarma i modernog stila Novog Beograda, izvode se radovi na još jednom novom objektu . Ovaj impozantan kompleks koji se prostire uz ulicu Tošin bunar na površini od 10,000 m2, postaje bogati za još jedan objekat koji svojim stanarima nudi harmonično i udobno stanovanje. Završetkom radova konstrukciji otvoren je put za uspešan nastavak radova svih struka – instalaterskih, fasaderskih, završnih radova… Montex Pro-Invest, kao investitor, ponosno ističe Brigate tim kao generalnog izvođača radova, koji je već pokazao izuzetne rezultate u izgradnji prethodnih faza ovog kompleksa. Zelena Avenija IV donosi inspirativno okruženje za život i rad, pružajući stanarima osećaj izolacije od gradske buke i gužve, ali istovremeno omogućavajući jednostavan pristup svim gradskim pogodnostima. Kvalitet lokacije, primenjena rešenja i materijali definišu visok standard ovog kompleksa i želju investitora da on pronađe svoje prepoznatljivo mesto u beogradskoj arhitekturi.

Završetak radova na objektu Zelena Avenija III

Na stambenom kompleksu Zelena Avenija u Zemunu, završeni su radovi na objektu Zelena Avenija III i u toku je primopredaja stanova investitoru i kupcima. Novi objekat u Trogirskoj ulici, površine 11,545 m2 kompanija Brigate izgradila je kao generalni izvođač za sve radove i u potpunosti opravdala poverenje investitora, društva Montex Investments. Želja investitora da u ovom kompleksu spoji moderno i tradicionalno i budućim stanarima obezbedi vrhunsku funkcionalnost, estetiku i kvalitet uspešno je realizovana. Završetkom radova na Zelenoj Aveniji III dodat je još jedan uspešan projekat u Brigate portfolio, potvrđen ugled, kvalitet i profesionalnost kompanije, a nova zgrada postala dom zadovoljnih porodica.

Sunnyville: Završetak radova na konstrukciji objekta Blok 4

Kompanija Brigate uspešno je završila radove na izradi konstrukcije objekta Blok 4, površine od 35.000m2, u živopisnom stambeno-poslovnom kompleksu Sunnyville, smeštenom u mirnom kraju Višnjičke banje. Ovo naselje, ukupne površine od preko 155.000m2, pruža svojim stanarima fantastičan pogled na Dunav i nudi raznovrsne dodatne sadržaje. Projekat Sunnyville obezbedio je bogate sadržaje za ovaj deo grada a njegov glavni izvođač, Brigate, pažljivo je vodio projekat i bio odgovoran za sve aspekte izgradnje, uključujući i parterno uređenje, u cilju da se kroz realizaciju projekta obezbedio planirani komfor i udobnost za buduće stanare. Sunnyville je ne samo moderno i estetski privlačno naselje, već i oaza mira daleko od gradske gužve. Njegova atraktivna lokacija pruža idealan ambijent za savremen i udoban način života.

Završetak rekonstrukcije i proširenja: Novi horizonti za Aerodrom Nikola Tesla

Završetak rekonstrukcije i proširenja Aerodroma Nikola Tesla obeležava veliki uspeh za vazdušni saobraćaj u Srbiji. Ovaj značajan projekat, iniciran od strane Belgrade Airport-a, realizovan je u saradnji sa generalnim izvođačem Vinci Terna JV Construction. Proširenje terminala, izgradnja nove prilazne saobraćajnice sa vijaduktom, pešačke pasarele i rampe, čine ovaj aerodrom modernijim i funkcionalnijim, pružajući bolje usluge i kapacitete putnicima. Brigate je i na ovom projektu imao veoma značajnu ulogu u pogledu izvođenja armirano betoskih radova na svim objektima. Poseban naglasak stavljen je na ekološku održivost izgradnjom postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda kako bi se smanjio uticaj na okolinu. Novi horizonti su otvoreni za ovu vazdušnu luku, čime se obezbeđuje bolja povezanost i prosperitet celog regiona.

Projekat "Zmaj" – Završeni objekti Prve faze novog Poslovnog kompleksa

Gradjevinska firma "Brigate", kao generalni izvođač, završila je i predala na upotrebu investitoru kompaniji "AFI ZMAJ WEST D.O.O." prve objekte u novom poslovnom kompleksu koji se formira na lokaciji nekadašnje fabrike Zmaj u Zemunu. Izvedena su dva moderna poslovna objekta spratnosti Pr+4+Ps i bruto površine od po 15.500m2 . Novi objekti pažljivo su uklopljeni u celinu sa specifičnostima lokacije – pre svega sa veličastvenim drvoredom formiranim od stabala platana, koji je iskorišćen za prostorno oblikovanje pešačkih staza, modernih zelenih površina i prostora za odmor i razonodu.

Zemona

Preduzeće Neimar V a.d. je poverilo našoj kompaniji ugovor za izgradnju novog stambeno-poslovnog objekta "Zemona" u Banatskoj, Zemunu. Ovaj objekat će pružiti idealnu kombinaciju modernog dizajna i funkcionalnosti na projektovanih 28.000 m2.

Swissotel Kopaonik

Započeti su prvi građevinski radovi za hotel Swissotel - novi sadržaj u centru planine Kopaonik. Investitor "KOP2020" je poverio našoj kompaniji ovaj veliki projekat na površini od 25.000 m2 u Bloku 6, koji je obdaren predivnim pogledom na planine. Ovaj hotel će predstavljati savršenu kombinaciju moderne arhitekture i rustičnog šarma, pružajući gostima izuzetnu udobnost i prijatan boravak.

Eurasia Trade Centar

Započeta je izgradnja novog komercijalnog centra na Novom Beogradu, Kineskog Tržnog Centra. Prva faza, od dve planirane, sadržaće 23,400 m2 komercijalnog prostora i 330 parking mesta. Izrada konstrukcije ovog velikog, modernog projekta poverena je kompaniji BRIGATE, renomiranom i pouzdanom izvođaču radova.

VOŽDOVE KAPIJE VI

Gradski kompleks Voždove Kapije na Voždovcu, ulazi u novu fazu svog razvoja. Ovaj projekat uspešno kombinuje prirodni ambijent sa modernim gradskim stilom života, stvarajući savršeno okruženje koje zadovoljava sve potrebe rezidenata. Brigate nastavlja sa gradnjom u okviru VI faze projekta, sa ciljem proširenja životnog i poslovnog prostora.

BRIGATE POČINJE IZGRADNJU STAMBENOG OBJEKTA U ULICI MILOJE ĐAKA

U ulici Miloje Đaka na Dedinju, koja se ističe po svom mirnom ambijentu i zelenim površinama, počela je gradnja jedinstvenog stambenog objekta površine 5,000 m². S obzirom na svoju lokaciju u mirnoj ulici, ovaj objekat će pružiti idealan kutak za odmor od gradske vreve, a istovremeno će biti dovoljno blizu glavnih saobraćajnica i gradskih sadržaja.

TOP-DOWN SISTEM PRIMENJEN PRI IZVOĐENJU RADOVA NA KOMPLEKSU DEPO

U toku je izvođenje radova na podzemnom delu konstrukcije objekta u top-down sistemu gradnje stambeno poslovnog kompleksa DEPO. Završeni su radovi na međuspratnoj ploči nivoa -3 koji su se izvodili na tlu, nakon zavrsenog iskopa. Iskop poslednjeg nivoa -4 je u završnoj fazi. Radovi na izvođenju temeljne ploče prate radove na iskopu. Sa završetkom pojedinih delova ploče pristupa se izvođenju vertikalnih AB elemenata između nivoa -4 i -3 i upotrebom SCC betona.

REKONSTRUKCIJA I PROŠIRENJE KAPACITETA AERODROMA NIKOLA TESLA

U sklopu proširenja kapaciteta Aerodroma Nikola Tesla izvodili smo konstrukciju buduće zgrade Procesor 2.2 . U toku su radovi na izradi temelja za buduću terasu pomenutog objekta. Rekonstrukcija i proširenje kapaciteta Aerodroma je zahtevala i izradu novih prilaznih saobraćajnica u čijem sklopu smo izveli i vijadukt. Dolazak putnika do novih terminala će se odvijati na gornjem stroju vijadukta. Veza nove zgrade i vijadukta sa budućim parkingom je ostvarena pešackom pasarelom i pešackom rampom.

PROJEKAT ZMAJ ULAZI U SVOJU ZAVRŠNU FAZU

Na Zmaju su u završnoj fazi radovi na zatvaranju objekata (izradi fasade i ravnog krova) i spoljašnjem uređenju (saobraćajnice, parkinzi, pešačke staze...). U objektima se intentivno izvode završni zanatski radovi na zajedničkim prostorima (stepeništa, liftovski predprostori, toaleti...) koji su ugovoreni u ovoj Shell&Соге fazi. U toku su radovi na obezbeđenju neophodnih instalacionih kapaciteta — energetskih (trafo stanica), grejanja i hlađenja (čileri, gasne i elektro kotlarnice), klimatizacije (klima komore), vodovoda i kanalizacije, kao i razvod ovih instalacija po objektu (takode u Shell&Соге obuhvatu posla).

ZAVRŠENA KONSTRUKCIJA FAZE V NA PROJEKTU VOŽDOVE KAPIJE

Kompanija Brigate nedavno je završila radove na fazi V projekta Voždove kapije, proširivši time ovaj već impresivni kompleks za dodatnih 17.000 m². Nakon završetka radova na ovoj fazi, Voždove kapije sada nude još više prostora za stanovanje i sve druge potrebe na lokaciji Voždovca.

BRIGATE PRIVODI KRAJU RADOVE NA KONSTRUKCIJI BLOKA 4 KOMPLEKSA SUNNYVILLE

Radovi na izradi konstrukcije bloka 4 poslovno-stambenog kompleksa Sunnyville, smeštenog u Višnjičkoj banji, nadomak centra Beograda, privode se kraju. Ovaj predivni kompleks sa pogledom na Dunav predstavlja jedan od najuzbudljivijih projekata u ovom delu grada. Naši zaposleni vredno rade kako bi završili ovaj blok i kako bi kompleks bio spreman za nove stanovnike.

RADOVI NA ZELENOJ AVENIJI IV

Zelena Avenija IV je u završnoj fazi konstrukcije. Trenutno se radi konstrukcija na poslendnjem spratu, dok su na ostalim spratovima u toku završni radovi.

RADOVI NA ZELENOJ AVENIJI III U ZAVRŠNOJ FAZI

Zelena Avenija III je u finalnoj fazi i projekat se privodi kraju. Brigate je još jednom potvrdio svoju posvećenost stvaranju vrhunskih stambenih kompleksa, koji kombinuju funkcionalnost, estetiku i kvalitet u svakom detalju. Zelena Avenija III je mesto gde se susreću tradicija i modernost, stvarajući jedinstveno i nezaboravno iskustvo stanovanja.

ZAVRŠETAK IZGRADNJE STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA HANS ELCHEN

Uspešno je završena izgradnja stambeno-poslovnog objekta, Hans Elchelen Carre, u Villingen Schweninngen-u u Nemačkoj.

ZAVRŠETAK DOGRADNJE MTU FABRIKE

Dogradnja fabrike avio-motora MTU u Minhenu je uspešno završena. Projekat je doprineo daljoj optimizaciji proizvodnje i poboljšanju sadržaja.

ZAVRŠETAK IZGRADNJE GIMNAZIJE VATERSTETTEN

U opštini Vaterstetten, u Nemačkoj, završen je još jedan graditeljski podvig. Ovaj put, kompanija Brigate učestvovala je na izgradnji prestižne gimnazije, Humboldt Gymnasium Vaterstetten. Projekat je završen u predviđenom roku.

KARTING

Nakon naporne radne nedelje, odlučili smo da naše zaposlene obradujemo jednim Family Day-om na karting stazi. Ovim okupljanjem ojačali smo timski duh, podigli adrenalin i osvojili jedan pobednički tim. Na karting stazi organizovano je bilo takmičenje i za seniore i za za naše najmlađe Brigate džuniore. Svako se mogao oprobati u vožnji koja je bila veoma uzbudljiva kako za starije tako i za naše mališane. Svi smo uživali u prelepom danu punom aktivnosti, smeha i zabave.

BAUMA - SAJAM GRAĐEVINE

I ovog puta Brigate tim se uputio na najveći sajam građevine na svetu, Baumu 2022. Cilj posete našeg tima je bio upoznavanje sa novim tehnologijama u građevinarstvu i novim materijalima. Pored upoznavanja sa najvećim svetskim dostignućima u našoj oblasti, naš tim je uživao i u putovanju za pamćenje, obilazeći Bled i Salzburg. Vratili su se puni utisaka sa namerom da na našem tržištu primene mnogo toga od viđenog i unaprede poslovanje u oblasti građevine.

BRIGATE ZAPOČINJE IZGRADNJU STAMBENO POSLOVNOG OBJEKTA DEPO

Brigate je potpisao ugovor za izgradnju stambeno poslovnog kompleksa DEPO sa investitorom BKA Development. Kompleks će se prostirati na površini od 31,000 m2, sa pogledom na nekadašnji Bulevar Revolucije.

ULICU TOŠIN BUNAR KRASIĆE ZELENA AVENIJA IV

Zelena Avenija predstavlja spoj dva sveta, šarmantnog Zemuna i modernog Novog Beograda. Nedaleko od reke, u ulici Tošin bunar, na površini od 10,000 m2, stambeno poslovni kompleks odvojiće rezidente od buke i učiniti da se zadovolje potrebe svih generacija. Montex Pro-Invest je i ovaj put odlučio da generalni izvođač radova bude već provereno uspešni Brigate tim.

ZAVRŠETAK RADOVA JAPANSKE FABRIKE GUMA TOYO TIRE

U saradnji sa Takenaka Europe GmbH kompanijom, Brigate je još jednom opravdao poverenje i uspešno priveo kraju radove u industrijskoj zoni III 5 u Inđiji. Japanska fabrika guma Toyo Tire, osnovana 1945. godine, postaće deo uspešnog poslovanja u Srbiji.

ULICA MILOJA ĐAKA BIĆE BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN STAMBENI OBJEKAT

U mirnom i elitnom delu grada, u ulici Miloja Đaka na Dedinju, opština Savski Venac, očekuje se početak radova stambenog objekta koji će se prostirati na 5,000 m2. Investitor Maksimović Real Estate odlučio se za ovu pogodnu lokaciju koja je blizu svim gradskim dešavanjima.

TERMINALNA ZGRADA FAZA I - Nadogradnja fingerskog hodnika A na Aerodromu Nikola Tesla

Najveći aerodrom u ovom delu Evrope nastavlja sa proširenjem. Generalni izvođač Vinci Terna je projekat dogradnje fingerskog hodnika A, tačnije A5-A10, ponovo prepustio našoj kompaniji.

TIM BILDING

Nakon uspešne godine, Brigate se sa svojim timom zasluženo odmorio i zabavio na Kopaoniku. Zaposleni su imali prilike da se još bolje upoznaju a i oprobaju u mnogobrojnim takmičenjima, kao što su fudbal, zakucavanja eksera, i vuča konopca. U večernjim časovima, provod se nastavio uz smeh, muziku i ukusnu hranu! Tim se vratio u Beograd pun pozitivnih utisaka i u želji da se tim bilding ponovi što pre.

Blok 5 poslovno – stambenog kompleksa Sunnyville uspešno je realizovan

Sunnyville Premium, poslovno – stambeni kompleks lociran u Višnjičkoj Banji, sada je bogatiji za 33,000 m2. Savršena lokacija, pogled na Dunav i moderni stanovi i lokali, učiniće ovaj novoizgrađeni objekat veoma poželjnim. Investitor Sunnyville d.o.o. kada kaže “Premium”, on to zaista i misli.

Brigate započeo je pripremne radove na izgradnji Bloka 4, poslovno – stambenog kompleksa Sunnyville

Na samo nekoliko kilometara od Trga republike, nastao je novi grad - naselje Sunnyville koje iz godine u godinu postaje sve primamljivije za život. Sunčana padina sa prelepim pogledom na Dunav uskoro će dobiti jos jedan objekat koji će ga krasiti. U toku su pripremni radovi za njegovu izgradnju, koju će naš dugogodišnji investitor ponovo poveriti nama.

Još jedan stambeni objekat zablistaće u okviru kompleksa Zelena Avenija III

U toku je izgradnja III faze Zelene Avenije koja je od strane investitora Montex Real Estate poverena našem timu.

Ulica Neznanog Junaka biće bogatija za još jednu ekskluzivnu zgradu

U saradnji sa investitorom i generalnim izvođačem Exing B&P, kompanija Brigate će započeti izgradnju jednog luksuznog stambeno-poslovnog objekta u ulici Neznanog Junaka 15a. Dedinje svom rezidentskom imidžu polako dodaje i užurbani, biznis vajb.

Završetak poslovnog prostora TB65

U saradnji sa generalnim izvođačem Exing B&P, Brigate je završio izgradnju još jednog multifunkcionalnog, inovativnog centra. Lociran na Novom Beogradu, ova nova građevina, od okvirno 20.000 m2 učiniće ovaj prostor korisnim urbanističkim zdanjem, koje će biti još jedno središte biznis dešavanja.

Aerodrom Nikola Tesla proširuje svoje kapacitete izgradnjom Procesora 2.2.

U sklopu proširenja aerodroma Nikola Tesla i njegove modernizacije, koji je izuzetno važan za ekonomiju i privredu naše zemlje, počela je izgradnja objekta Procesor 2.2. ukupne površine 15 000 m2 koji će se sastojati iz 6 segmenata. Pored ovog značajnog objekta počela je i izgradnja vijadukta za pešake i automobile kao i povećanje parking zone aerodroma. Brigate uspešno odgovara svim postavljenim zadacima i izazovima koje investitor Vinci Terna JV Construction zadaje, a sve u cilju obezbedjivanja više prostora za dolazeći i odlazeći, domaći, međunarodni i prekooekanski avio saobraćaj.

Brigate je započeo izgradnju V faze kompleksa Voždove Kapije

U cilju proširenja životnog prostora i poslovnih prostorija Voždovca, Brigate je započeo V fazu izgradnje kompleksa Voždove Kapije! Vredne ruke naših zaposlenih izgradiće još 17 000 m2 u okviru ove faze. U budućnosti rezidenti mogu očekivati dodatan prostor koji će obeležiti spoj jedinstvenog modernog gradskog života i prirode. Investitori AFI Europe i Shikun & Binui kao i generalni izvođač Exing B&P, pobrinuli su se da Voždove Kapije postanu unikatna oaza bezbrižnog života.

Brigate počinje gradnju dve zgrade u okviru I faze kompleksa Zmaj

Kompanija AFI poverila je nasem timu izgradnju ekskluzivnog poslovnog centra Zmaj. Na mestu okruženim zelenilom, na atraktivnoj lokaciji između autoputa i železnicke pruge, Brigate tim počinje sa izgradnjom prve faze, u kojoj se grade dva objekta površine 30.000 m2.

BRIGATE ZAPOČINJE IZGRADNJU STAMBENO-POSLOVNOG OBJEKTA U NEMAČKOJ - Hans Elchelen Carre

Stambeno-poslovni objekat Hans Elchelen Carre u Šrambergu još jedan je projekat koji će naša kompanija u saradnji sa MS Construction GmbH ponosno predstaviti Nemačkoj, zadovoljavajući standard vrhunskog kvaliteta u izgradnji.

NADOGRADNJA INDUSTRIJSKOG OBJEKTA U NEMAČKOJ - Nebau Kantinegebaude und Medienkanal MTU – Karlsfeld

Vodeći proizvođač avio-motora, MTU želi da svoju fabriku nadogradi dodatnim sadržajem – novim objektom za potrebu medijskog kanala i menze. Nadamo se dobrim rezultatima i uspešnoj saradnji sa Istra Bau D.O.O. koji naš je uključio u ovaj izazovan poduhvat u Minhenu.

U TOKU SU RADOVI NA GIMNAZIJI U NEMAČKOJ - Humboldt Gymnasium Vaterstetten

Nemačka Gimnazija osnovana 1970, dočekala je fazu rekonstrukcije. Objekat od javnog značaja krasiće opštinu Fateršteten u okrugu Ebesberg i svojim novim funkcionalnim sadržajem, služiće budućim naraštajima koji će je pohađati. Stella Gradnja D.O.O. poverio nam je ovaj izuzetan projekat koji ćemo se truditi da sa velikom pažnjom uspešno realizujemo.

IZGRADNJA STAMBENOG OBJEKTA U PANČEVU

U bliskoj budućnosti Pančevo će postati deo Beograda a u prilog tome govori i činjenica da poslednjih godina Beograđani, kako bi se izolovali od užurbanog života prestonice biraju da upravo ovaj mali mirni grad, nadomak Beograda, postane njihov novi dom. Probanat D.O.O. je poverio našem timu projekat izgradnje prelepog stambenog objekta koji će krasiti centar Pančeva.

RUŠENJE POSTOJEĆEG OBJEKTA - PIRPREMA TERENA ZA IZGRADNJU POSLOVNOG KOMPLEKSA ZMAJ

Kraj autoputa za Zagreb izdići će se poslovni kompleks jedinstvenog vizuelnog identiteta, sa svim objektima projektovanim na isti način. AFI ZMAJ WEST D.O.O. zadužio je Brigate da učestvuje u rušenju postojećeg kompleksa fabrike Zmaj kako bi pristupili daljoj izgradnji.

10 GODINA POSTOJANJA KOMPANIJE BRIGATE

Proslavljamo jubilej postojanja naše kompanije. 10 godina uzajamnog poverenja dovelo je do zajedničkog uspeha. Hvala timu koji je verovao u ono što je gradio sve ove godine.

ZAVRŠETAK IZGRADNJE THE ONE

Projekat koji je naša kompanija ugovorila sa investitorom Aleksandar Gradnja D.O.O., uspešno je završen. U toku su pregovori za izgradnju novog objekta koji će se nalaziti na istoj parceli. Uspešan završetak projekta ujedno je i novi početak. U ovom slučaju, životnih i poslovnih iskustava u jedinstvenom stambeno-poslovnom kompleksu The One. Interesantna urbanističko-arhitektonska forma ovog objekta postaće obeležje Novog Beograda. Budući stanari mogu se nadati visokom kvalitetu stanovanja kao i praktičnoj upotrebi sadržaja objekta.

IZMEŠTANJE GALERIJE U SKLOPU MEĐUNARODNOG AERODROMA „NIKOLA TESLA“

Aerodrom „Nikola Tesla“ je u fazi rekonstrukcije i modernizacije a izmeštanje galerije je novi zadatak koji je poveren našem timu, koji će se nakon par uspešno realizovanih projekata u saradnji sa dugogodišnjim partnerom Vinci Terna Construction JV D.O.O. pobrinuti da kvalitetno izvrši.

IZGRADNJA POSTROJENJA ZA PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

Radovi pri Međunarodnom aerodromu „Nikola Tesla“ se nastavljaju i našem timu je dodeljen novi izazovan projekat. U cilju ekološki održivog razvoja i smanjenja uticaja aerodromskih operacija u pogledu emisije štetnih gasova, protoka otpadnih voda i čvrstog otpada, javlja se potreba za prečišćavanjem otpadnih voda koja bi se nakon toga koristila za pranje saobraćajnica, asfaltnih površina i navodnjavanje. U toku je izgradnja postrojenja koji će tretirati otpad iz vazduhoplovstva, kao i onaj nastao u restriktivnoj zoni.

BRIGATE UČESTVUJE U IZGRADNJI NOVOG PROIZVODNOG POSTROJENJA TOYO TIRE U INĐIJI

Da li ste već čuli da se gradi nova japanska fabrika guma Toyo Tire u industrijskoj zoni III 5 u Inđiji? Ovom velikom poduhvatu doprineće sa velikim ponosom i Brigate. Naš tim će izvoditi AB radove livene na licu mesta. Zahvaljujemo se kompaniji Takenaka Europe GmbH i njihovom ogranku u Srbiji što su nam poverili ovaj zadatak.

JOŠ JEDAN STAMBENI OBJEKAT ZABLISTAĆE U OKVIRU KOMPLEKSA ZELENA AVENIJA III

„Montex Real Estate“ d.o.o. poverila je našoj kompaniji izgradnju stambenog objekta od 11.545 m2 u okviru kompleksa Zelena avenija. Impresivni objekat nalaziće se u Trogirskoj ulici u Zemunu. Na ovu predivnu lokaciju moćiće da se useli još mnogo porodica. Brigate tim je srećan što im je poveren ovaj zadatak.

BRIGATE ZAPOČINJE IZGRADNJU STAMBENO - POSLOVNOG KOMPLEKSA KALEMEGDAN PARK

U neposrednoj blizini Kalemegdana, na površini od 12 000 m2, objekat stambeno - poslovne namene, projektovan je kao jedan od najluksuznijih objekata u centru Beograda. Privilegiju da stanuju u ovakvom objektu imaće vlasnici 26 ekskluzivnih apartmana pozicioniranih na 6 nadzemnih etaža i dva izdvojena penthausa. Ovaj arhitektonski impresivan objekat, pozicioniran blizu najveće pešačke zone Beograda, investira Kalemegdan park d.o.o.

NESTLE PMBS DODELIO JE PROJEKAT BRIGATE TIMU

U saradnji sa generalnim izvođačem radova Termoinženjering d.o.o. Brigate započinje radove na postrojenju za proizvodnju obroka na biljnoj bazi u kompaniji Nestle PMBS. Tim se nada uspešnoj realizaciji još jednog izazovnog projekta i dugoročnoj saradnji sa novim naručiocem.

ZAPOČETI NOVI RADOVI PRI MEĐUNARODNOM AERODROMU „NIKOLA TESLA”

Nakon uspešne realizacije projekta izgradnje retenzionog bazena i dogradnje Terminalne zgrade Međunarodnog aerodroma, Brigate timu je dodeljen još jedan izazov u sklopu građevinskih radova na kotlarnici i postrojenju za tretman čvrstog otpada.

POČETAK IZGRADNJE POSLOVNOG OBJEKTA U BLOKU 65

Blok 65 na Novom Beogradu, dobiće još jedan poslovni objekat za čiju će se realizaciju izgradnje pobrinuti Brigate tim u saradnji sa Exing B&P D.O.O.

ZAVRŠENA JE IZGRADNJA STAMBENOG KOMPLEKSA OLCHING U NEMAČKOJ

Münchener Strasse u Olchingu krasiće jedinstven dizajn modernog stambenog kompleksa gde će dve nove zgrade sa 31 apartmanom sačinjavati oblik slova L i svojom funkcionalnošću zaštititi unutrašnje dvorište dnevnog edukativnog centra predviđenog i za dečiji boravak. Brigate je zadužen za brzu i uspešnu realizaciju ovog izvanrednog projekta.

REALIZOVAN JE PROJEKAT IZGRADNJE STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA U BLOKU 63

Impresivna građevina, atrijumskog tipa, izdvaja se velikim prednostima za životni boravak i poslovanje u urbanom delu grada u Bloku 63. Moderan arhitektonski koncept sa ukupnom površinom od 66 000 m2, nudi komfor, funkcionalnost prostora i privatnost stanovanja. Zahvaljujući angažovanju naše kompanije i generalnog izvođača radova Exing B&P, investicija Građevinske direkcije Srbije je bila dobro ulaganje. Sada je naš deo projekta uspešno završen, a generalni izvođač će do kraja godine dovesti i ceo posao kraju.

USPEŠNO ZAVRŠEN PROJEKAT IZGRADNJE RETENZIONOG BAZENA PRI MEĐUNARODNOM AERODROMU „NIKOLA TESLA“!

Ishod dobre organizacije, posvećenosti našeg tima i saradnje sa generalnim izvođačem radova Vinci Terna Construction JV d.o.o., je brza realizacija još jednog interesantnog projekta koji nam je poverio investitor Belgrade Airport d.o.o., nakon dogradnje terminalne zgrade (hodnika C) pri Međunarodnom aerodromu „Nikola Tesla“.

BRIGATE ZAPOČINJE RADOVE NA IZGRADNJI STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA KONDOMINIJUMSKOG KONCEPTA, ELIXIR GARDEN!

Ukupna površina kompleksa će iznositi 50 000 m2. Ponudiće funkcionalni životni i poslovni prostor savremenog dizajna i visokog kvaliteta stanovanja na lokaciji idealnoj za sve kojima je potreban porodični mir ali i aktivan savremeni način života.

GREEN ESCAPE JE NOVI IZAZOVNI PROJEKAT, POVEREN KOMPANIJI BRIGATE!

U pitanju je budući impresivni kompleks sa multifunkcionalnim poslovnim objektima, koji će pružiti korisnicima novih 14 000 m2, izgrađenih u okviru I faze objekta K3. Razvijaće se kao gradska poslovna i urbana zona, savremenog arhitektonskog stila. Nova poslovna oaza, biće okružena raskošnom zelenom površinom, prijatnom za poslovanje.

NAŠE PREDSTAVNIŠTVO U NEMAČKOJ JE PONOSNO ZASLUŽNO ZA REALIZACIJU IZVANREDNOG PROJEKTA GLASS!

U saradnji sa investitorom Glass GmbH sagradili smo površinu od 4 000 m2 stambenog prostora u neposrednoj blizini grada Minhena.

POSLOVNO-STAMBENI KOMPLEKS 22. OKTOBAR JE USPEŠNO ZAVRŠEN!

Istorijsko jezgro Zemuna, krasiće impresivna građevina, postavljajući nove trendove modernim arhitektonskim i urbanističkim izrazom. U saradnji sa generalnim izvođačem AGZ REAL ESTATE, Brigate je izgradnjom 13 500 m2 zaslužan za realizaciju još jednog kvalitetnog projekta.

ZAVRŠENA IZGRADNJA SUNNYVILLE 3

Poslovno - stambeni objekat Sunnyville 3 uskoro otvara vrata svim ljubiteljima komfora, svojim predivnim, mirnim ambijentom i pogledom na Dunav. Kvalitetan porodični život čeka stanare u novoizgrađenom objektu u Višnjičkoj banji, za čiju smo realizaciju izgradnje, ponosno zaslužni.

USPEŠAN ZAVRŠETAK IZGRADNJE POSLOVNO - STAMBENOG OBJEKTA SAKURA

Ispunjavajući najstrožije zahteve u pogledu arhitektonskog dizajna, kvaliteta gradnje i dugotrajnosti, stambeno - poslovni objekat Sakura je postavio nove trendove u stanogradnji. Pravu oazu mira ćete naći u parku japanske trešnje, smeštenom u srcu Novog Beograda. Investitor Goldberg Real Estate je zaslužan za realizaciju ovog vrhunskog projekta.

POČETAK IZGRADNJE RETENZIONOG BAZENA, PRI MEĐUNARODNOM AERODROMU

Brigate će biti zadužen za još jedan izvanredan projekat izgradnje Retencionog bazena. Kao nagrada za uspešno realizovan posao na novom Terminalu C, Međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla", u Beogradu, dodeljen nam je i ovaj izazovni građevinski poduhvat. Radovi počinju ovog meseca.

Započeti pripremni radovi na luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu, The One

Naša kompanija sa ponosom objavljuje početak izgradnje jednog od najluksuznijih stambeno-poslovnih kompleksa na Novom Beogradu, „The One“. Na uglu Omladinskih Brigada i Đorđa Stanojevića, prva faza od 53.000m2 sa sobom donosi novu generaciju životnog stila i udobnosti. Naši investitor Aleksandar gradnja d.o.o. (za koje već uspešno izvodimo projekat "Taurunum XXI"), poverili su nam ulogu generalnog izvođača.

Kompletirana siva faza stambeno-poslovnog objekta na Dedinju

Kompanija Brigate privela je kraju grube građevinske radove na stambeno-poslovnom objektu kvadrature 1.500m2, u ulici Slavka Ćuruvije na Dedinju. Sa našim starim prijateljima City Road Group, Brigate nastavlja angažman na fasadnim i završnim radovima ovog modernog objekta u elitnom delu grada.

Završena II faza poslovno-stambenog kompleksa Wellport

Wellport, budući poslovno-stambeni kompleks na Novom Beogradu, bogatiji je za dodatnih 17.000m2. Brigate tim, u saradnji sa generalnim izvođačem Exing b&p, uspešno je dovršio II fazu gradnje ove „luke dobrog života“.

U toku je IV faza izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Voždove Kapije

Stari tim ponovo je na okupu! Počela je četvrta faza izgradnje poslovno-stambenog kompleksa Voždove Kapije, našeg investitora Shikun & Binui Group. U misiji obezbeđivanja besprekornog komfora i dugotrajnog kvaliteta za buduće stanare i korisnike, kompanija Brigate nastupa zajedno sa generalnim izvođačem projekta Exing b&p.

Gradnja Diamaltparka, stambenog kompleksa na lokaciji Am Münchfeld - Allach u Nemačkoj, privedena je kraju

2020. godina je počela na najbolji način za kompaniju Brigate! Projekti se uspešno privode kraju, pokreću se novi, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Gradnja Diamaltparka, stambenog kompleksa sa podzemnom garažom na lokaciji Am Münchfeld - Allach u Nemačkoj, privedena je kraju! U saradnji sa Tehmont-gradnjom, uspešno je podignuto ukupno 12.000m2.

Kompanija Brigate pripremila je teren za gradnju četvrte faze poslovno-stambenog kompleksa Voždove kapije

Kompanija Brigate je spremila teren za početak radova na četvrtoj fazi poslovno-stambenog kompleksa Voždove kapije. Pripremni radovi su završeni a naš tim željno iščekuje nastavak sjajne saradnje sa generalnim izvođačem Exing b&p, kao i investitorom Shikun & Binui Group, na ovom velikom, izazovnom projektu.

Brigate je počeo da gradi objekat u ulici Slavka Ćuruvije, na Dedinju

City Road Group, naša cenjena partnerska firma, poverila je kompaniji Brigate, kao generalnom izvodjaču, izgradnju stambeno-poslovnog objekta kvadrature 1.500m2, u ulici Slavka Ćuruvije 51, na Dedinju. Naš tim je već u potpunosti angažovan na brzom i uspešnom završetku ovog zadatka.

Kompanija Brigate uspešno je završila gradnju poslovno-stambenog kompleksa Savada 3

Poslovno-stambeni kompleks Savada 3, u bloku 65 na Novom Beogradu, uspešno je završen! U saradnji sa generalnim izvođačem i investitorom Neimar V, kompanija Brigate sagradila je 45.000m2 prostora za komforan život Novobeograđana.

Kompanija Brigate započela je novu fazu gradnje stambeno-poslovnog kompleksa Sunnyville

Kompanija Brigate započela je novu fazu gradnje stambeno-poslovnog kompleksa Sunnyville, ukupne površine 35.000m2. Naselje se nalazi u Višnjičkoj banji, daleko od gradske gužve i vreve, a pored mirne lokacije sa fantastičnim pogledom na Dunav, kompleks poseduje razni dodatni uslužni sadržaj. Kompanija Brigate, kao glavni izvođač ovog projekta, zadužena je i za parterno uređenje, komforan prilaz, pristupačnost za hendikepirane i sve ostalo što čini preduslov za udoban boravak budućih stanara.

Blok 63, novi projekat kompanije Brigate, je u izgradnji

Blok 63 je novi projekat koji je poveren kompaniji Brigate. Ovaj stambeno-poslovni kompleks atrijumskog tipa, sastojaće se od ukupno 4 lamele sa 18 lokala u prizemlju, namenjenim uslužnim delatnostima, i 91 stambenom jedinicom. Takođe, Blok 63 će raspolagati mnogobrojnim parking mestima, zahvaljujući velikoj podzemnoj garaži koju kompanija Brigate već uspešno gradi.

Kompanija Brigate uskoro počinje sa gradnjom još jednog stambenog kompleksa u Nemačkoj, Grosser Berg Olching

Građevinska kompanija Brigate uskoro započinje još jedan stambeni kompleks u Nemačkoj, Grosser Berg Olching. Lociran na Münchener Str. u Olhingu, ovaj skup zgrada imaće ukupno 31 apartman i ustanovu za dnevni i edukativni boravak dece.

Belim Garden je stambeno-poslovni kompleks koji će kompanija Brigate uskoro početi da gradi

Belim Garden je stambeno-poslovni kompleks koji će uskoro početi sa gradnjom, na uglu Bulevara Heroja sa Košara i ulice Tošin Bunar. Građevinska kompanija Brigate je prihvatila izazov i njeni radnici uskoro kreću u realizaciju više od 50,000m2 kondominijumskog koncepta.

KOMPANIJA BRIGATE ZAPOČELA JE FAZU II GRADNJE SAKURA PARK-a

Sakura park, jedan od najmodernijih poslovno-stambenih kompleksa u zemlji, nalazi se u novobeogradskom bloku 58. Građevinska kompanija Brigate završila je prvu i startovala drugu fazu izgradnje ovog luksuznog parka, koji će uskoro služiti kao sinonim za miran i bezbrižan život. Investitor Goldberg Real Estate je doneo najbolju odluku kada je odabrao kompaniju Brigate da sagradi preko 43.000m2.

KOMPANIJA BRIGATE JE REALIZOVALA JOŠ JEDAN PROJEKAT - NEUBAU EINER WOHNANLAGE MIT EINER TG

Zima u Nemačkoj je bila dosta hladnija nego u Srbijii, ali to nije sprečilo naše radnike da uprkos vremenskim uslovima uspešno završe gradnju Neubau Wohnanlage mit einer TG. Sa ukupnom površinom od 15.000m2, na adresi Joseph Seliger STR, Ottobrun, kompanija Brigate može ponosno da kaže da je savršeno obavila još jedan posao.

KOMPANIJA BRIGATE JE USPEŠNO ZAVRŠILA GRADNJU NEUBAU ZENTRALLABOR KLINIK

Građevinska kompanija Brigate je sa uspehom završila još jedan zahtevan projekat u Nemačkoj. Koristeći najsavremenije standarde, sagradila je preko 6.000m2 prostora za kliniku Neuperlach na adresi Neuperlach, Oskar-Maria-Graf-Ring 51, u Minhenu.

KOMPANIJA BRIGATE USKORO ZAVRŠAVA RADOVE NA SAVADI 3

Novi stambeno-poslovni kompleks Savada 3 nalazi se u bloku 65 na Novom Beogradu. Ovaj moderan skup zgrada, kompanija Brigate izgradila je koristeći najsavremenije građevinske materijale i tehnike obezbeđene od strane investitora Neimar V. Sa površinom koja se prostire na preko 45.000m2, sa zadovoljstvom možemo zaključiti da smo obavili sjajan i izuzetno stručan posao!

OTPOČELA JE IZGRADNJA II FAZE STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA WELLPORT

Ovaj poslovno-stambeni kompleks na Novom Beogradu, stekao je ime zahvaljujući nameni ali i odličnoj lokaciji. Wellport, ili luka, služi kao sinonim za mesto koje savršeno povezuje mir sa pulsom ubrzanog grada. Građevinska kompanija Brigate uplovila je u avanturu i započela II fazu izgradnje ovog impresivnog kompleksa, ukupne površine 17.000m2.

Naše predstavništvo u Nemačkoj nastavlja uspešno poslovanje

Zadovoljavajući sve nemačke standarde, kompanija Brigate započela je radove na još jednom stambenom objektu u Minhenu čiji je investitor nemačka kompanija "Glass GmbH". Ovaj objekat sa ukupnom površinom od 4000 m2 nalaziće se u neposrednoj blizini centra grada Minhena (Arndstraße 2, 80 469 München).

Brigate učestvuje na izgradnji još jednog stambenog objekta u Minhenu

Paralelno sa radovima na stambenom objektu u centru Minhena, naše predstavništvo u Nemačkoj gradi na još jednom projektu u uvom gradu poštujući sve nemačke procedure i zakone. U pitanju je stambeni objekat na lokaciji Diamalt Park am Münchfeld, 80999 München, ukupne površine od 12 000 m2.

'Brigate d.o.o. učestvuje na izgradnji nove terminalne zgrade na aerodromu “Nikola Tesla”

U okviru aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu planira se dogradnja terminalne zgrade, tačnije fingerskog hodnika C, čija će bruto gradjevinska površina biti oko 20,000 m2. Investitor ovog projekta je Belgrade Airport d.o.o., dok je generalni izvodjač radova Vinci Terna Construction JV d.o.o.

ZAVRŠENA III FAZA VOŽDOVIH KAPIJA

U okviru treće faze izgradnje stambenog-poslovnog kompleksa Voždove kapije, izgradjeno je 150 stanova različitih struktura koji se nalaze u tri stambena objekta. Ovaj mali grad koji raste na Voždovcu po završetku svih šest planiranih faza izgradnje imaće ukupno 700 stambenih jedinica. Iza projekta Voždove kapije, ukupne vrednosti 170 mil EUR, stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

ZAVRŠENA I FAZA IZGRADNJA WELLPORT-A

Sezona odmora je već pri kraju, a kompanija Brigate je celo leto vredno gradila luku dobrog života – Wellport i izgradila 95 stambenih jedinica u okviru ovog kompleksa i ugovorila izgradnju II faze. Wellport je investicija vredna 130 miliona evra, a tržištu će ponuditi 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

IZGRADNJA STAMBENO- POSLOVNOG OBJEKTA U ULICI 22. OKTOBRA, U ZEMUNU

Kompanija Brigate potpisala je ugovor sa firmom AGZ Real Estate d.o.o. iz Beograda o izvođenju AB radova od kote -8.10 do kote krova stambeno-poslovnog objekta u ulici 22.oktobra, u Zemunu čija će bruto površina biti 13.500 m2.

Građevinska kompanija Brigate započela je radove na stambeno - poslovnom objektu Sakura Park

Građevinska kompanija Brigate d.o.o. potpisala je ugovor o izvođenju radova na stambeno – poslovnom kompleksu "Sakura Park" sa inostranim investitorom Goldberg Real Estate. Kompleks čija će ukupna površina biti 43.000 m2 i koji će sastojati od tri podzemne etaže, prizemlja i deset spratova, biće smešten na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu koja ubrzano postaje poslovni centar Beograda u celini, u bloku 58.

Stambeno poslovni objekat u Bloku 43

Gradjevinska kompanija Brigate otpočela je radove na stambeno poslovnom objekatu u Bloku 43 na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovica bb, čija je ukupna površina 16.500m2. Objekat će se sastojati od dve podzemne etaže, prizemlja i 9 spratova.. Generalni izvodjač ovog projekta je Penta GE.CO Construction.

Građevinska kompanija Brigate započela je radove na Kuli Beograd

Kula Beograd, koja je deo projekta “Beograd na vodi”, imaće 40 spratova i biće najviša zgrada u Srbiji sa visinom od 168 metara. Kompanija Brigate je za sada ugovorila radove do kote nula za dva nivoa podzemne garaže. Kula Beograd kao najviša i najbitnija zgrada Belgrade Waterfront- a sa fenomenalnim vidikovcem biće dom St. Regis hotela i luksuznih stanova.

SAVADA 3

Novi stambeno-poslovni kompleks na Tošinom bunaru<br><br> Sava i Ada čine ključne reči od kojih je nastalo ime Savada, nazivi stambeno-poslovnih kvartova na Novom Beogradu. U aprilu 2019. godine očekuje se početak radova novog stambeno-poslovnog kompleksa SAVADA 3 na Tošinom Bunaru, investitora NEIMAR V. Stambeno-poslovni kompleks sačinjen je od tri blokovske postavke slobodnostojećih zgrada, ukupne površine od 27.200 m2. Stanovanje u kompleksu organizovano je u više od 550 stambenih jedinica različitih struktura i orijentacija, dok je parkiranje rešeno u okviru kompleksa, i to kroz dva nivoa podzemnih garaža čija će površina biti 18.300 m2.

EXING HOME 65

EXING HOME 65 je još jedan objekat čija je izgradnja poverena našoj kompaniji. Objekat se nalazi se u bloku 65, u neposrednoj blizini poslovnog centra Airport City i stambenih naselja Wellport i West 65. EXING HOME 65 je formiran kao poluzatvoren blok ćiliričnog slova P ukupne površine 26 000 m2. Podeljen je na dve stambene celine – lamelu 1 i lamelu 2 sa podzemnom garažom na dva nivoa. Završetak gradnje predviđen je za kraj 2019. godine.

POČETAK RADOVA NA III FAZI VOŽDOVIH KAPIJA

Nakon 106 izgrađenih stambenih jedinica, uspešno je završena II faza izgradnje prvog kondominijuma na Voždovcu, „Voždove kapije“. Uveliko se priprema treća faza izgradnje sa još 180 stanova. Novi stambeno-poslovni kompleks „Voždove kapije” vredan je 170 miliona evra i jedan je od najvećih stambenih poduhvata u gradu, sa ukupno 700 stambenih jedinica čija je izgradnja planirana u šest faza.

BRIGATE GMBH ZAVRŠIO RADOVE NA TRŽNOM CENTRU U AUGSBURGU

Firma Brigate GmbH, koja je zadužena za prisustvo naše kompanije na nemačkom tržištu, završila je radove u roku na tržnom centru u gradu Augsburg koji se nalazi u neposrednoj blizini Minhena. Najavljen je nastavak saradnje na sledećoj fazi ovog objekta sa istim investitorom "Dechant hoche- und ingenierbau", kao i saradnja u okviru izgradnje jednog dela BMW fabrike.

Na mestu stare američke ambasade u Beogradu započeta je izgradnja kompleksa Kneza Miloša Residence

Na parceli površine 5.686 metara kvadratnih koja je oivičena ulicama Kneza Miloša, Vojvode Milenka i Sarajevskom nalaziće se stambeno-poslovni kompleks bruto površine od oko 45 000 m2 na čijoj izgradnji učestvuje kompanija Brigate za izvođenje AB radova. Kompleks će činiti ukupno sedam objekata. Kneza Miloša Residence će imati 226 stanova, raspona 30 do 180 m2, 400 parking mesta i oko 5.000 m2 poslovnog prostora.

WELLPORT - Prvi kondominijum na Novom Beogradu

Izraelska kompanija "Shikun&Binui Group" gradi stambeni kompleks "Wellport" na Novom Beogradu u kome učestvuje i kompanija Brigate. Ova investicija vredna je 130 miliona evra, a tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica - od studija do petosobnih stanova koji će biti građeni u četiri faze.

Ušće Kula 2

Kompanija Brigate učestvuje u razvoju projekta poslovnog objekta UŠĆE Tower 2 klase A+, sa 28.000 kvadrata bruto prostora, od čega će oko 22.000 m2 predstavljati kancelarijski prostor za izdavanje i dva nivoa podzemne garaže sa 750 parking mesta. Sa svojih 103.9 metara i 22 sprata, UŠĆE Kula II će biti iste visine kao i postojeća kula bliznakinja (PC Ušće). Investicija je vredna skoro 65.000.000 evra.

Kopernikus Panorama

Kopernikus Panorama je stambeno poslovni objekat na uglu ulica Gospodara Vučića i Ravaničke u Beogradu. Sastoji se od tri lamele A,B,C čija se spratnost sastoji od prizemlja, pet spratova i potkrovlja, kao i podzemnom garažom na dva nivoa. Bruto površina ovog objekta je 13.700m2 a naručilac radova je WD CONCORD WEST.

Nova saradnja sa dugogodišnjim investitorom - kompanijom "Neimar V"

Kompanija Brigate d.o.o. potpisala je ugovor za izvodjenje AB (armirano-betonskih) radova na konstrukciji objekta u Gramšijevoj ulici na Novom Beogradu sa dugogodišnjim investitorom - "Neimar V" kompanijom. Izgradnja objekta počinje u martu dok je završetak radova na konstrukciji planiran za šest meseci.

Brigate i austrijska firma LSG grade novo naselje na Dedinju

Nakon uspešne saradnje sa austrijskom firmom LSG na objektima Stari Milin i hotela Radisson Blue, Brigate d.o.o potpisala je novi ugovor sa ovom kompanijom u vrednosti od milion i po evra za izvođenje građevinskih radova na izgradnji novog naselja "Ultimate Dedinje Apartments" na Dedinju. "Ultimate Dedinje Apartments" će se nalaziti u mirnom delu Beograda i sastojaće se od 6 stambenih jedinica ukupne površine od 10,100 kvadratnih metara čiji je završetak radova ugovoren za 6 meseci.

Brigate GmbH nastavlja uspešno poslovanje u Nemačkoj

I dok po planu teku radovi na izgradnji tržnog centra u Augsburgu, Brigate GmbH je potpisao ugovor sa još jednom nemačkom građevinskom kompanijom. U pitanju je kompanija “M. Haseitl Baugesellshaft mbH & Co. Betriebs KG” i ugovor o izgradnji 126 stanova sa podzemnom garažom u Germeringu, zapadnom delu Minhena.

Brigate GmbH započeo radove na tržnom centru u nemačkom gradu Augsburg

Firma Brigate GmbH, koja je zadužena za prisustvo naše kompanije na nemačkom tržištu, potpisala je ugovor sa nemačkom kompanijom &quot;Dechant hoche- und ingenierbau&quot; za izvođenje grubih radova na tržnom centru u gradu Augsburg koji se nalazi u neposrednoj blizini Minhena. Radovi su počeli 1. februara i trajaće 7 meseci.

Brigate d.o.o. izvodi radove na poslovnoj kuli u okviru stambeno- poslovnog kompleksa Central Garden

Kompanija Brigate d.o.o. potpisala je ugovor 18. januara sa kompanijom Ex Ing b&amp;p d.o.o. za izgradnju poslovne kule u okviru projekta Central Garden u Dalmatinskoj ulici u Beogradu čiji su investitori dve vodeće izraelske kompanije - “AFI Europe” i “Shikun &amp; Binui Group”. Poslovna kula se sastoji od 16 nadzemnih etaža ukupne površine od 16,982 metara kvadratnih čija je ugovorena vrednost preko 1.3 miliona € dok je završetak radova planiran za sedam meseci. Uskoro se očekuje i potpisivanje ugovora i za poslednji objekat na ovom kompleksu - stambeni objekat L10, čime se završava izgradnja ovog kondiminijuma.

Uspešno završeni radovi na II fazi kompleksa SunnyVille

Kompanija Brigate d.o.o. u roku je završila radove na II fazi konstrukcija poslovno- stambenog kompleksa SunnyVille koji se nalazi u Višnjičkoj Banji.

U roku završeni radovi na objektu supermarketa LIDL

U saradnji sa stalnim partnerom firmom Energo group, kompanija Brigate d.o.o. uspešno je i u roku završila radove na objektu trgovinskog lanca “Lidl” koji se nalazi na Čukaričkoj padini.

Brigate d.o.o. učestvuje u izgradnji najvećeg tržnog centra u Srbiji “Belgrade Waterfront Galerija”

Zajedno sa firmom “Gradina d.o.o.” iz Zemuna kompanija “Brigate” će učestvovati u izgradnji najvećeg tržnog centra u Srbiji i regionu- “Belgrade Waterfront Galerija” koji je jedna od centralnih tačaka projekta Beograd na vodi i koji će se prostirati na ukupnoj površini od 300.000 m2.

Uspešno izvođenje radova u okviru druge faze na kompleksu “Voždove kapije”

Nastavak prošle godine započetog projekta, uspešno se nastavio i ove godine. Naš pouzdani investitor “Shikun &amp; Binui Group” je svoj poverenje ponovo dao kompaniji Ex ing B&amp;P kao generalnom izvođaču i našoj kompaniji kao izvođaču grubih građevinskih radova. Ovih dana II faza izgradnje prvog kondiminijuma na Voždovcu - “Voždove kapije” izašla je na kotu trećeg sprata što je mesec dana ispred roka, čiji je kraj grubih građevinskih radova planiran za1.maj 2018.

Izgradnja Vile u Užičkoj 20

06.02.2018. kompanija Brigate d.o.o. je potpisala ugovor sa firmom W.D. Concord West d.o.o. iz Beograda o izvođenju AB radova na Vili u Užičkoj 20. Iako ne velike površine, ovaj objekat je specifične arhitekture i predstavlja poseban izazov za nas.

Brigate d.o.o. otvorio svoje predstavništvo u Nemačkoj

Sa ciljem proširenja poslovanja na nemačko tržište, kompanija BRIGATE d.o.o. osnovala je svoje predstavništvo (branch office) u Minhenu pod nazivom Brigate GmbH koje je zvanično otvoreno u avgustu 2017. godine.

Brigate d.o.o. uspešno izvodi radove na kompleksu Central Garden

Na stambeno-poslovnom kompleksu CENTRAL GARDEN uspešno su završeni radovi na garaži i objektima 5,7 i 9. Početak radova na kuli 8 i objektu 12 očekuju se uskoro.
Ovaj unikatni stambeno-poslovni kompleks, koji pre rokova ulazi u svoje završne faze, prostiraće se na 100.000 kvadrata, sa 500 stambenih jedinica, poslovnom kulom od 16.000 kvadrata, maloprodajnim prostorom sa brojnim uslužnim sadržajima i najvećim privatnim parkom u Beogradu na čak 2.600 kvadrata.

Početak radova na II fazi objekta Sunnyville

25. avgusta ove godine kompanija Brigate d.o.o. započela je radove na drugoj etapi u sklopu objekta Sunnyville u Višnjičkoj banji.

Početak radova na izgradnji objekta supermarketa Lidl u Beogradu

Kompanija Brigate d.o.o. je, nakon potisivanja ugovora za Energogroup, 1. avgusta 2017. godine započela radove na izgradnji prvog maloprodajnog objekta supermarketa Lidl u Beogradu.

Završeni radovi na stambeno poslovnom objektu kod Hrama Svetog Save

U Beogradu, u ulici Mome Kapora 42, kompanija Brigate d.o.o. u roku je završila sa radovima na stambeno poslovnom objektu kod Hrama Svetog Save koji se prostire na 9834 kvadratnih metara.

Hide Park City - Radovi u Toku

Druga Faza Projekta Eurasia Trade Centar

BRIGATE DARUJE RADOST

Napredak radova na objektu Zelena Avenija IV

Završetak radova na objektu Zelena Avenija III

Sunnyville: Završetak radova na konstrukciji objekta Blok 4

Završetak rekonstrukcije i proširenja: Novi horizonti za Aerodrom Nikola Tesla

Projekat "Zmaj" – Završeni objekti Prve faze novog Poslovnog kompleksa

Zemona

Swissotel Kopaonik

Eurasia Trade Centar

VOŽDOVE KAPIJE VI

BRIGATE POČINJE IZGRADNJU STAMBENOG OBJEKTA U ULICI MILOJE ĐAKA

TOP-DOWN SISTEM PRIMENJEN PRI IZVOĐENJU RADOVA NA KOMPLEKSU DEPO

REKONSTRUKCIJA I PROŠIRENJE KAPACITETA AERODROMA NIKOLA TESLA

PROJEKAT ZMAJ ULAZI U SVOJU ZAVRŠNU FAZU

ZAVRŠENA KONSTRUKCIJA FAZE V NA PROJEKTU VOŽDOVE KAPIJE

BRIGATE PRIVODI KRAJU RADOVE NA KONSTRUKCIJI BLOKA 4 KOMPLEKSA SUNNYVILLE

RADOVI NA ZELENOJ AVENIJI IV

RADOVI NA ZELENOJ AVENIJI III U ZAVRŠNOJ FAZI

ZAVRŠETAK IZGRADNJE STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA HANS ELCHEN

ZAVRŠETAK DOGRADNJE MTU FABRIKE

ZAVRŠETAK IZGRADNJE GIMNAZIJE VATERSTETTEN

KARTING

BAUMA - SAJAM GRAĐEVINE

BRIGATE ZAPOČINJE IZGRADNJU STAMBENO POSLOVNOG OBJEKTA DEPO

ULICU TOŠIN BUNAR KRASIĆE ZELENA AVENIJA IV

ZAVRŠETAK RADOVA JAPANSKE FABRIKE GUMA TOYO TIRE

ULICA MILOJA ĐAKA BIĆE BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN STAMBENI OBJEKAT

TERMINALNA ZGRADA FAZA I - Nadogradnja fingerskog hodnika A na Aerodromu Nikola Tesla

TIM BILDING

Blok 5 poslovno – stambenog kompleksa Sunnyville uspešno je realizovan

Brigate započeo je pripremne radove na izgradnji Bloka 4, poslovno – stambenog kompleksa Sunnyville

Još jedan stambeni objekat zablistaće u okviru kompleksa Zelena Avenija III

Ulica Neznanog Junaka biće bogatija za još jednu ekskluzivnu zgradu

Završetak poslovnog prostora TB65

Aerodrom Nikola Tesla proširuje svoje kapacitete izgradnjom Procesora 2.2.

Brigate je započeo izgradnju V faze kompleksa Voždove Kapije

Brigate počinje gradnju dve zgrade u okviru I faze kompleksa Zmaj

BRIGATE ZAPOČINJE IZGRADNJU STAMBENO-POSLOVNOG OBJEKTA U NEMAČKOJ - Hans Elchelen Carre

NADOGRADNJA INDUSTRIJSKOG OBJEKTA U NEMAČKOJ - Nebau Kantinegebaude und Medienkanal MTU – Karlsfeld

U TOKU SU RADOVI NA GIMNAZIJI U NEMAČKOJ - Humboldt Gymnasium Vaterstetten

IZGRADNJA STAMBENOG OBJEKTA U PANČEVU

RUŠENJE POSTOJEĆEG OBJEKTA - PIRPREMA TERENA ZA IZGRADNJU POSLOVNOG KOMPLEKSA ZMAJ

10 GODINA POSTOJANJA KOMPANIJE BRIGATE

ZAVRŠETAK IZGRADNJE THE ONE

IZMEŠTANJE GALERIJE U SKLOPU MEĐUNARODNOG AERODROMA „NIKOLA TESLA“

IZGRADNJA POSTROJENJA ZA PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

BRIGATE UČESTVUJE U IZGRADNJI NOVOG PROIZVODNOG POSTROJENJA TOYO TIRE U INĐIJI

JOŠ JEDAN STAMBENI OBJEKAT ZABLISTAĆE U OKVIRU KOMPLEKSA ZELENA AVENIJA III

BRIGATE ZAPOČINJE IZGRADNJU STAMBENO - POSLOVNOG KOMPLEKSA KALEMEGDAN PARK

NESTLE PMBS DODELIO JE PROJEKAT BRIGATE TIMU

ZAPOČETI NOVI RADOVI PRI MEĐUNARODNOM AERODROMU „NIKOLA TESLA”

POČETAK IZGRADNJE POSLOVNOG OBJEKTA U BLOKU 65

ZAVRŠENA JE IZGRADNJA STAMBENOG KOMPLEKSA OLCHING U NEMAČKOJ

REALIZOVAN JE PROJEKAT IZGRADNJE STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA U BLOKU 63

USPEŠNO ZAVRŠEN PROJEKAT IZGRADNJE RETENZIONOG BAZENA PRI MEĐUNARODNOM AERODROMU „NIKOLA TESLA“!

BRIGATE ZAPOČINJE RADOVE NA IZGRADNJI STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA KONDOMINIJUMSKOG KONCEPTA, ELIXIR GARDEN!

GREEN ESCAPE JE NOVI IZAZOVNI PROJEKAT, POVEREN KOMPANIJI BRIGATE!

NAŠE PREDSTAVNIŠTVO U NEMAČKOJ JE PONOSNO ZASLUŽNO ZA REALIZACIJU IZVANREDNOG PROJEKTA GLASS!

POSLOVNO-STAMBENI KOMPLEKS 22. OKTOBAR JE USPEŠNO ZAVRŠEN!

ZAVRŠENA IZGRADNJA SUNNYVILLE 3

USPEŠAN ZAVRŠETAK IZGRADNJE POSLOVNO - STAMBENOG OBJEKTA SAKURA

POČETAK IZGRADNJE RETENZIONOG BAZENA, PRI MEĐUNARODNOM AERODROMU

Započeti pripremni radovi na luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu, The One

Kompletirana siva faza stambeno-poslovnog objekta na Dedinju

Završena II faza poslovno-stambenog kompleksa Wellport

U toku je IV faza izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Voždove Kapije

Gradnja Diamaltparka, stambenog kompleksa na lokaciji Am Münchfeld - Allach u Nemačkoj, privedena je kraju

Kompanija Brigate pripremila je teren za gradnju četvrte faze poslovno-stambenog kompleksa Voždove kapije

Brigate je počeo da gradi objekat u ulici Slavka Ćuruvije, na Dedinju

Kompanija Brigate uspešno je završila gradnju poslovno-stambenog kompleksa Savada 3

Kompanija Brigate započela je novu fazu gradnje stambeno-poslovnog kompleksa Sunnyville

Blok 63, novi projekat kompanije Brigate, je u izgradnji

Kompanija Brigate uskoro počinje sa gradnjom još jednog stambenog kompleksa u Nemačkoj, Grosser Berg Olching

Belim Garden je stambeno-poslovni kompleks koji će kompanija Brigate uskoro početi da gradi

KOMPANIJA BRIGATE ZAPOČELA JE FAZU II GRADNJE SAKURA PARK-a

KOMPANIJA BRIGATE JE REALIZOVALA JOŠ JEDAN PROJEKAT - NEUBAU EINER WOHNANLAGE MIT EINER TG

KOMPANIJA BRIGATE JE USPEŠNO ZAVRŠILA GRADNJU NEUBAU ZENTRALLABOR KLINIK

KOMPANIJA BRIGATE USKORO ZAVRŠAVA RADOVE NA SAVADI 3

OTPOČELA JE IZGRADNJA II FAZE STAMBENO-POSLOVNOG KOMPLEKSA WELLPORT

Naše predstavništvo u Nemačkoj nastavlja uspešno poslovanje

Brigate učestvuje na izgradnji još jednog stambenog objekta u Minhenu

'Brigate d.o.o. učestvuje na izgradnji nove terminalne zgrade na aerodromu “Nikola Tesla”

ZAVRŠENA III FAZA VOŽDOVIH KAPIJA

ZAVRŠENA I FAZA IZGRADNJA WELLPORT-A

IZGRADNJA STAMBENO- POSLOVNOG OBJEKTA U ULICI 22. OKTOBRA, U ZEMUNU

Građevinska kompanija Brigate započela je radove na stambeno - poslovnom objektu Sakura Park

Stambeno poslovni objekat u Bloku 43

Građevinska kompanija Brigate započela je radove na Kuli Beograd

SAVADA 3

EXING HOME 65

POČETAK RADOVA NA III FAZI VOŽDOVIH KAPIJA

BRIGATE GMBH ZAVRŠIO RADOVE NA TRŽNOM CENTRU U AUGSBURGU

Na mestu stare američke ambasade u Beogradu započeta je izgradnja kompleksa Kneza Miloša Residence

WELLPORT - Prvi kondominijum na Novom Beogradu

Ušće Kula 2

Kopernikus Panorama

Nova saradnja sa dugogodišnjim investitorom - kompanijom "Neimar V"

Brigate i austrijska firma LSG grade novo naselje na Dedinju

Brigate GmbH nastavlja uspešno poslovanje u Nemačkoj

Brigate GmbH započeo radove na tržnom centru u nemačkom gradu Augsburg

Brigate d.o.o. izvodi radove na poslovnoj kuli u okviru stambeno- poslovnog kompleksa Central Garden

Uspešno završeni radovi na II fazi kompleksa SunnyVille

U roku završeni radovi na objektu supermarketa LIDL

Brigate d.o.o. učestvuje u izgradnji najvećeg tržnog centra u Srbiji “Belgrade Waterfront Galerija”

Uspešno izvođenje radova u okviru druge faze na kompleksu “Voždove kapije”

Izgradnja Vile u Užičkoj 20

Brigate d.o.o. otvorio svoje predstavništvo u Nemačkoj

Brigate d.o.o. uspešno izvodi radove na kompleksu Central Garden

Početak radova na II fazi objekta Sunnyville

Početak radova na izgradnji objekta supermarketa Lidl u Beogradu

Završeni radovi na stambeno poslovnom objektu kod Hrama Svetog Save

Copyright © 2024 BRIGATE d.o.o.

Copyright © 2024 BRIGATE d.o.o.